Welke relatie heb ik met een vuurtoren?

Tijdens een netwerkbijeenkomst vorige week overhandigde ik iemand mijn visitekaartje en hij stelde me een vraag over de vuurtoren die erop staat. Op mijn website heb ik ook foto’s met een vuurtoren staan en mijn banner op LinkedIn is tevens voorzien van een vuurtoren.

Waarom heb ik nu gekozen voor een vuurtoren?

De ligging van mijn coachpraktijk is in Dishoek, een kleine badplaats aan de Zeeuwse kust tussen Vlissingen en Zoutelande. Langs deze kust staan op verschillende plaatsen vuurtorens en geleidelichten op strategische punten om een veilige scheepvaart mogelijk te maken.

Voor mij hebben vuurtorens iets mystieks, ’s nachts en in de mist zijn ze nog altijd zichtbaar door de krachtige lichtbundel die ze uitstralen. Deze lichten helpen je om veilig langs obstakels te varen en vastlopen te voorkomen.

Mijn coachprogramma heb ik ook het Vuurtorentraject genoemd. Tijdens dit traject leer je om je licht te ontsteken, je eigen baken te zijn, je vuurtoren te bouwen, je fundering te verstevigen, tegenwind te trotseren en een veilige haven te vinden. Je vaart je eigen koers!

Tijdens de strandwandelingen vanuit mijn coachpraktijk lopen we langs deze bakens. Buiten zijn in bos, strand en duinen, helpt ons met het maken van ontspannen keuzes.  We komen los van alle dagelijkse beslommeringen en keren naar binnen toe, de bron van waaruit onze keuzes gemaakt worden.

Keuzes die op diverse levensgebieden kunnen liggen als relatie, werk, financiën, vrienden, ontwikkelen, gezondheid, behuizing of ontspanning. We vinden de rust en ontspanning en gaan voor wat ons écht gelukkig maakt.

Ontspannen keuzes maken

Wie ben ik? Ik ben Inge Rogiers en ik help drukke, ondernemende mensen die vastlopen in werk en leven met het creëren van meer rust en overzicht, zodat er ruimte ontstaat om te focussen op wat hen écht gelukkig maakt. 

Scroll naar top