Core Value Index

Meer dan een persoonlijkheidstest

De Core Values Index test (CVI) helpt je in je zoektocht naar wat jou gelukkig maakt. Met de CVI leer je het DNA van je persoonlijkheid kennen en hoe je deze beter kunt begrijpen. Hiermee verkrijg je inzicht over hoe je je relaties thuis, op je werk en/of op school kunt verbeteren.

De Core Values Index (CVI)

De Core Values Index test is meer dan zomaar een persoonlijkheidstest: het is een revolutionaire psychometrische test die je tijdelijke persoonlijkheids- en gedragsfactoren omzeilt, om zo je onveranderlijke motivatiefactoren en je invloed op de maatschappij te onthullen.

De CVI karakteriseert en kwantificeert wat Maslow en anderen noemen: “de onveranderbare en aangeboren natuur van een persoon, dat weergeeft waar/hoe deze persoon zijn/haar hoogste en meest productieve bijdrage kan leveren”.

Met de ‘Repeat score reliability’ (repetitieve uitkomst-betrouwbaarheid) methode is het mogelijk om te meten in hoeverre (de uitkomst van) een (persoonlijkheids)test verandert na verloop van tijd. De CVI test heeft in longitudinale onderzoeken met een betrouwbaarheid van ruim 97% laten zien dat het de hoogste betrouwbaarheid heeft ten opzichte van alternatieve persoonlijkheidstesten. De CVI test geeft een helder en bruikbaar beeld van de aangeboren en natuurlijke persoonlijkheid van een individu. Geen enkele alternatieve persoonlijkheids- of gedragstest komt in de buurt van de CVI test.

Bekijk de video voor meer informatie:

”Inge is een echte professional als het op persoonlijke ontwikkeling aankomt. Ik heb bij haar een CVI test afgenomen en heb hier veel van geleerd.

Voor mij is persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderwerp in mijn leven. Ik ben altijd opzoek naar manieren op productiever te werken en leren. Er zijn talloze manieren om door te groeien, je perfecte schema maken, gezond eten, regelmatig leren, slaaptrackers en veel bewegen. Maar de basis van ontwikkelen en productiever worden is zelfkennis. Weten hoe je functioneert, weten hoe je persoonlijkheid in elkaar zit. Zonder deze kennis is ontwikkelen erg lastig. Inge vertelde mij over de CVI test, een persoonlijkheidstest die vrij snel en makkelijk gemaakt kan worden maar toch heel accuraat is. Ik was erg benieuwd en om eerlijk te zijn een beetje sceptisch hoe zo’n soort test accuraat kon zijn.

Nadat ik de test had gemaakt las ik het rapport en tot mijn grote verbazing kon ik mijzelf er erg goed in vinden. Het rapport was duidelijk maar erg theoretisch. Gelukkig bespreekt Inge heel het rapport met je door in een 1:1 gesprek waardoor alle informatie toepasbaar wordt. Inge laat precies zien waar je persoonlijke verbeterpunten liggen waardoor je weer verder kunt ontwikkelen. Geïnteresseerd in persoonlijke groei? De CVI en het 1:1 gesprek met Inge zijn een must.”

Scott

INIZICHT – BEGRIJPEN – EMPOWERMENT

Kwadranten

Het verschil tussen de CVI en andere tools is dat de CVI de aangeboren voorkeur (geschiktheid) meet in plaats van het vermogen of aanpassingsvermogen. Het identificeert wat iemand tevreden stelt over het werk dat ze doen, in plaats van of ze in staat zijn om het werk te doen. Het beoordelen van een CV en vaardigheidstesten zorgen voor inzicht in de vaardigheden. De CVI maakt de kritische geschiktheidscomponent zichtbaar.

Het complete 17-pagina’s tellende CVI rapport is speciaal voor jou op maat gemaakt!

Ben jij toe aan meer zelfinzicht en wil je:

  • Weten wie je bent op het diepste niveau van je aangeboren menselijke natuur? Dit is het belangrijkste element in leven, het is immers je enige bijdrage aan deze wereld.
  • Ontdekken wie je écht bent en wat je het allerliefst wilt doen?
  • Weten hoe je jouw aanwezigheid meer kunt optimaliseren in deze wereld?
  • Ontdekken wat je kernwaarden zijn en welke bijdrage jij levert?
  • Ervaren waar je kwetsbaar in bent? Weten waar je spanning en angst zit en hoe je hiermee effectief om kunt gaan?
  • Weten wat jouw leerstijlen zijn, zodat je groeit vanuit moeiteloosheid?
  • Achterhalen wat je conflictstrategie is?
  • Weten waar jouw energielekken zitten en ook waar je juist energie van krijgt?
  • Hoe je meer succes boekt?
  • Hoe je gelukkiger en effectiever kunt leven?

Maak dan een afspraak met mij voor het maken van een assessment .

Via inge@ontspannenkeuzesmaken.nl De link stuur ik je digitaal toe en de test neemt ca. 10 minuten in beslag. Vervolgens maken we een afspraak voor een bijbehorend coachinggesprek.

Contact

© Copyright Inge Rogiers 2019 | Design door Spruce Digital

Scroll naar top